Bli kund
Swish

Sälj- och leveransvillkor

Nedanstående sälj- och leveransvillkor gäller för alla leveranser från AB UCO Skånska Färgbolagets Webbshop. Villkoren gäller vid tillfällen då inga andra avtal har ingåtts mellan köparen och AB UCO Skånska Färgbolaget.

Dokumentation och vägledning
Om det finns produktbeskrivningar eller vägledning till användandet av produkten finner Ni denna information i anslutning till produkten på Webbshopen. Skulle informationen saknas där så hittar ni den på leverantörens hemsida. Länkar till dessa finns under fliken Samarbetpartners, längst ner på förstasidan. Önskar Ni ytterligare upplysningar eller rådgivning är Ni alltid välkommen att kontakta oss.
 
Leveranstillfälle och transport
Vi levererar enbart till adresser inom Sverige (platser som nås via sjö/hav har speciella kostnader och vi kommer att kontakta Er då detta är aktuellt). En leverans av varor från AB UCO Skånska Färgbolaget anses vara utförd när varan har skickats till köparen. Alla beställningar skickas med DHL eller Postnord om inget annat har avtalats mellan Köpare och AB UCO Skånska Färgbolaget.

Vi använder DHL Paket och Service Point och tillämpar enhetsfrakt som är 99kr. I de fall då godset klassas som Farligt Gods (ej spray) tillkommer en avgift på 120kr. Vid stora leveranser, där enhetsfrakt inte är möjlig, kan godset avhämtas kostnadsfritt på AB UCO Skånska Färgbolagets lager eller kontaktar vi Er och lämnar separat fraktkostnadsförslag. Varorna skickas normalt inom 48 timmar efter att beställning och betalning mottagits, i annat fall kontaktar vi Er. Leverans sker till köparens adress i Sverige/DHL Service Point utlämningsställe och bör nå köparen inom tre arbetsdagar. Tidpunkten för leverans är ungefärlig och kan ändras. Ni kan alltid välja att hämta varorna kostnadsfritt på vårt lager eller i butik.

Reklamationer
Eventuella felleveranser eller i fallet att en otillräcklig produkt har levererats från AB UCO Skånska Färgbolaget, ska detta uppmärksammas och meddelas AB UCO inom tre dagar efter att köparen har mottagit leveransen. Det är upp till köparen att kontakta AB UCO Skånska Färgbolaget och tydligt ange hur felet visar sig. Som konsument kan Ni välja att antingen få varan reparerad eller utbytt. Har produkten synliga skador redan vid leveranstillfället ska detta anmälas till fraktbolaget, då det beror på oaktsamhet under transporten. Det är köparens ansvar att kontrollera så att leveransen är fullgod vid mottagningen innan DHL transportör lämnar leveransplatsen. Saknad vara ska anmälas direkt till chauffören. Färger som blandats enligt färgkod eller vara som är specifik för köparen går ej att returnera - utan full betalning emotses.

Ångerrätt
AB UCO Skånska Färgbolagets Webbshop tillämpar 14 dagars ångerrätt gällande från den dag köparen tar emot varan. Vid ångrat köp ska AB UCO Skånska Färgbolaget informeras om detta senast 14 dagar efter köparen mottagit varan. Köparen är skyldig att returnera varan i samma skick och mängd som köparen tog emot den.  Köparen står själv för de kostnader som uppkommer i samband med returen. Köparen kan ångra ett köp genom att vägra acceptera varan så att den återgår till DHL eller genom att returnera varan till angiven returadress. Färger som blandats enligt färgkod eller vara som är specifik för köparen går ej att returnera utan full betalning emotses.

Upplysningsplikt
Avtal om köp kan ingås på svenska och sparas av verksamheten i sju års tid i enlighet med Bokföringslagen. Det är inte möjligt att tillgå informationen via vår hemsida efter att tiden gått ut. Om köparen önskar att få ett exemplar av köpesinformationen via mail, skicka ett mail till info@uco.se.
Köparen måste vara över 18 år för att genomföra ett köp på AB UCO Skånska Färgbolagets Webbshop. 

Integritetspolicy
Vi tar bara emot upplysningar om dig som du själv har gett oss via vår hemsida. Om du väljer att registrera dig hos oss har vi alla de upplysningar om dig som du väljer att ge oss. Du kan alltid se och rätta till i dina upplysningar genom att logga in. Alla uppgifter du angett använder vi uteslutande till ärenden som har med ditt köp att göra. Om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev, så tillåter du oss att skicka e-postmeddelanden med produktinformation, nyheter, bra erbjudanden och information om arrangemang. Du kan avanmäla dig när som helst. Du har rätt att begära utdrag över dina registrerade personuppgifter, samt att ändra eller begära att få de registrerade uppgifterna raderade.

Pris och betalning
Alla priser på AB UCO Skånska Färgbolagets Webbshop, http:// www.uco.se, är inklusive moms, men exklusive porto/frakt. Fraktkostnaderna kan ses i kassafönstret.

På AB UCO Skånska Färgbolagets Webbshop har du möjlighet att betala på följande vis:
Betalkort: Vi använder Pay Pal och godkänner därmed alla betalkort såsom Visa och Mastercard.
PayPal: Vi godkänner betalning med PayPal konto.
BankGiro: Insättning i förskott på BankGiro 875-3089. Varan skickas först när betalningen är mottagen.
Swish: Vi godkänner betalning över Swish, nummer 1230834358

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten för eventuella tryckfel.